Jarang Muncul, Wajah Terkini Mama Fazura Cvri Perhatian Ramai

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pelakon jelita, Fazura dan selebriti ini semakin bahagia disisi suami, Fattah Amin dan apa yang tidak sabar untuk peminat menantikan juga apabila pelakon berkenaan tidak lama lagi bakal menerima kehadiran cahaya mata sulungnya apabila Fazura kini ham1il.

Fazura juga antara selebriti yang tidak terkecuali untuk berkongsikan saat-saat manis dan perkembangan kerjayanya kepada peminat menerusi laman sosial Instagram peribadinya.

Untuk rekod, isteri kepada pelakon popular Fattah Amin ini diikuti 5.3 juta followers yang sentiasa menanti perkongsian darinya dan terbaru ini juga ternyata dalam masa yang sekejap meraih ribuan tanda suka. Ini kerana, jarang sekali peminat dapat melihat foto mama Fazura, Fadhillah Nasir dan ia membuatkan warganet teruja.

Sempena menyambut ulang tahun mama, Fazura memberikan ucapan sweet diruangan kapsyen bersama beberapa keping foto yang meraih perhatian peminat dan pengikut.

“Happiest birthday to my Mama bonda ratu hati ku! Your are so incredibly and deeply loved by us all and everyone surround you including all the cats, birds and any kind of animals you tend you naturally nurture.

“You generous, caring and loving heart is constantly admired. Here’s to happy returns for many many more years to come…”

Perkongsiannya itu telah mendapat perhatian warganet dan rakan selebriti  dimana mereka turut meninggalkan ucapan dan komen sempena ulang tahun kelahiran mama pelakon tersebut.

 

 

 

Sumber : Instagram Fazura, HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*