Dipuji Muka ‘Baby Face’, Tak Sangka Ini Umur Sebenar Wan Sharmila

Sememangnya ramai selebriti yang sudah hampir memasuki usia 40 tahun dan ada juga sudahpun menginjak dalam lingkungan usia berkenaan namun masih sahaja tetap kelihatan muda dan rupa paras masih jelita.

Jika sudah berusia pasti akan nampak tanda-tanda kedutan mahupun kulit juga mulai tidak seperti di awal usia remaja namun banyak petua yang dapat digunakan untuk mendapatkan kulit cantik.

Biarpun begitu, Wan Sharmila juga sejak kebelakangan ini menarik perhatian ramai dengan usianya yang membuatkan warganet tidak menyangka bahawa dia sudah hampir menginjak ke usia 40an.


Wajahnya yang kelihatan jelita bahkan tampil awet muda ini ternyata membuatkan dia diantara selebriti wanita yang sering menerima pujian warganet dilaman sosial Instagram.

Wan Sharmila yang aktif dilaman terbabit bagi berkongsikan perkembangan kerjaya namun wajahnya itu sentiasa mendapat perhatian.

Mana tidaknya, kalau diperhatikan raut wajahnya ini pasti ramai tidak menyangka usia sebenar pelakon drama 7 Hari Mencintaiku musim kedua ini dimana dia kini sudah berusia 38 tahun.

Rata-rata warganet di ruangan komen menerusi posting miliknya memuji kecantikan Wan Sharmila yang dikatakan merupakan salah seorang wanita yang mempunyai wajah ‘baby face’.

 

Sumber : HCL via Kasi Viral

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*