Dikatakan Pentingkan Diri, Belanja Tak Fikir Orang Lain, Ini Jawapan Balas Eina Azman

Sebelum ini, seorang pengguna Instagram dikatakan meninggalkan komen yang mengatakan Datin Eina Azman bersikap mementingkan diri apabila membeli barangan keperluan secara berlebihan sewaktu tempoh Perintah Kawalan Pergerakan di salah satu posting di akaun sahabatnya, pelakon Betty Rahmad.

Komen tersebut telah mendapat perhatian Pelakon Eina Azman atau nama sebenarnya Datin Paduka Ainur Syakina Azman dimana dia membalas balik komen itu dengan memuat naik foto screenshoot komen tersebut di laman instagram milikya beserta caption di bawah:

“Salam semua. Saya rasa this girl nak famous or maybe mmg suka nak bercerita hal orang. @nadiah_musa95 apa masalah awak nak tag nama saya Dan comment psl saya di ig kawan saya @bettyrahmad ? 1st saya mmg beli 6 troll sebab saya beli untuk 3 buah rumah iaitu diri saya, mak saya dan untuk adik ipar saya yang berkeluarga besar? Jadi apa masalah nya? Saya tak fikir orang??? Kalau saya tak fikir orang. Saya takkan bagi bantuan makanan utk 100 buah rumah sebelum quarantine haritu. Maaf bukan nak riak atau apa2. Saya tanpa ada masalah apa2 pun saya sentiasa menolong orang tanpa mengira bangsa atau agama. So pls mind ur own business! Jangan tau nak mengata dan bercerita hal orang. TQ n #untuksemuayangberceritaTentangSayaBeli6troli#StaySafeEveryone

 

Perkongsiannya itu telah mendapat pelbagai respond dari kalangan pengikut instagramnya serta rakan artis yang lain.

 

 

Sumber: Ig Eina Azman

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*