“Ser4mnya lagu L0ckdown Lara ni”- Scha Alyahya

Lara Alanaa, satu-satunya cahaya mata kepada selebriti Awal Ashari dan Scha Alyahya ini cukup aktif dan lincah. Walaupun usianya baru menginjak enam tahun, Lara cekap belajar segala aktiviti-aktiviti antaranya berenang, taekwando dan bermain alat muzik piano. Bukan itu sahaja, anak comel ini juga petah bercakap dan fasih berbahasa Inggeris hasil didikan ibu dan bapanya. Untung Scha dan Awal dapat anak secerdik Lara.

Didikan Scha dan Awal untuk anak perempuan mereka jelas kelihatan bagus apabila Lara kini semakin bijak belajar.

Baru-baru ini, akaun Instagram Lara telah berkongsi sebuah video yang menunjukkan Lara sedang bermain alat muzik piano sambil dirakam oleh Ms Zee iaitu guru muziknya. Video Lara yang sedang praktis bermain piano ternyata telah mencvri perhatian netizen.

 

 

Gelagat Lara bermain piano berjaya membuatkan netizen terhibur lebih-lebih lagi dengan riak wajahnya yang ingin tujukan lagu ‘ser4m’ buat ibu tersayang.

Video Lara bermain piano itu juga mendapat perhatian daripada Scha dan seterunya Scha memberi komen dengan memberitahu “Ser4mnya lagu l0ckd0wn lara ni.”

Komen Scha turut membuatkan ramai netizen terhibur.

Sementara itu, video Lara bermain piano telah ditonton kira-kira 33,000 tontonan dan pelbagai reaksi yang diberikan oleh netizen.

Ramai netizen memberikan respon yang positif buat Lara yang semakin bijak ini.

“Hahaha comelnya Lara”- Netizen

“Takpe Lara, confident itu penting”- Netizen

Wow bijaknya Lara, dah pandai sikit-sikit main piano. Lepas ni confirm pro main semua alat muzik. Cepat belajar lah Lara ni, cerdik.

 

 

Sumber : Orenlaici/Hiburan Online, Instagram Laraalanaa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*