“Baru Masuk First Lirik Je Dah Meremang Bulu Roma” – Netizen

Siapa yang tak kenal dengan pelakon Datin Paduka Eina Azman. Beliau boleh dikatakan antara artis kesukaan kerana kecantikkannya, pandai memasak, dan juga baik apabila melayan pembantu-pembantunya. Itu adalah atara sebab mengapa ramai yang suka melihat perkembangannya di laman sosiaI walaupun beliau kini agak jarang berada di kaca televisyen.

Ramai sebenarnya kagum dan cemburu dengan kehidupan Datik Eina yang boleh dikatakan serba lengkap. Selain mempunyai bakat dalam bidang masak, Datin Eina juga mempunyai bakat dalam nyanyian mana tidaknya beliau merupakan anak saudara kepada Juliza Adlizan, jadi memang ada bakat seni yang mengalir dalam keluarga mereka.

Melalui perkongsian video terbaru Datin Eina, beliau menyanyikan sebuah lagu dari penyanyi Bunga Citra Lestari yang baru sahaja kehiIangan suami yang tercinta. Lagu itu sendiri merupakan lagu yang sangat sedap untuk didengar tambah lagi dengan nyanyian suara serak Datin Eina memang feel habis!

Cinta Sejati

Assalamualaikum semua, this meaningful nice song #cintasejati is one of my fav song.. So I decided to sing it . Do enjoy it and maaf if it’s not so good.

Al fatihah @ashrafsinclair n be strong @bclsinclair

#Siscuba #dahlamataknyanyi

Hope you guys like it!

Any song you wish me to cover don’t forget to leave comment below ya ! Insyallah Eina free nanti , will upload new one.

 

Perkongsian video nyanyia yang dimuat naik oleh Datin Eina mendapat reaksi yang positif dari para pengikutnya. Mereka rata-rata memuji kemerduan suara Datin Eina ditambah pula dengan mood yang dibawakan mampu mengalirkan air mata.

 

Sumber: Ig Eina Azman

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*