“Tak Tahulah Nak Gelak Ke Nak Nangis Jep Tu” – Muncul Di Sepahtu Reunion Live 2020, Azwan Ali Cvri Tumpuan

Sebelum ini pernah tu1ar dalam kalangan warganet bahawa Azwan Ali dilihat seolah-olah ‘ber4ng’ terhadap ahli yang sama-sama berjuang bersama Mamat suatu ketika dahulu apabila mereka tidak menghadiri majlis pernikahan tersebut. Perkara itu telah dimuat naik Azwan Ali menerusi twitternya.

Namun apa yang mengejutkan kali ini, selebriti sensasi Azwan Ali telah mencvri perhatian ramai apabila muncul di program Sepahtu Reunion Live 2020.

Seorang pengguna laman Twitter telah berkongsi video pendek sedutan program tersebut yang bersiaran secara langsung di Royal Theather, Shah Alam.

“Minggu lepas Jep bahan Azwan Ali, minggu ni Diva AA datang betul-betul! Kelakar tengok muka Jep hahahahaha,” tulis pengguna itu menerusi satu kicauan.

Menerusi video yang berdurasi lebih 2 minit itu, Azwan sebagai pelakon undangan dilihat memegang watak sebagai seorang jurufoto yang mengambil foto perkahwinan Jep dan pelakon Isyariana.

Suasana bertambah gamat apabila Jep terpaksa menggunakan nama usahawan muda Cik B untuk meminta Azwan keluar sesuai tamat babaknya.

Rata-rata netizen terhibur dengan aksi Azwan yang sudah lama tidak membuat kemunculan di kaca TV.

“Hahahahahaha see my level datang!” kata seorang wargamaya. 

“Hahaha. Tak tahulah nak gelak ke nak nangis Jep tu,” komen seorang wargamaya.

Walaubagaimanapun, ada juga netizen yang tidak setuju dengan pihak produksi memilih Azwan Ali sebagai cameo pada episod kali ini.

“Orang Malaysia ni bod0h, pergi jemput dia sedangkan kita tak patut layan dia, ni semua sebab rating,” luah seorang wargamaya.

“Hmm berani ek datang lepas kata pelawak s4mpah,” tegur seorang wargamaya lagi.

 

Sumber: Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*