Seb4k! Dayah Bakar Ke Australia Bawa Ank Jumpa Suami Buat Pertama Kali

Hati mana tak rindu dan sed1h bila terpaksa berjauhan dengan suami dek kerana tuntutan kerja.

Lebih memilvk4n apabila terpaksa berjauhan ketika awal keh4milan anak pertama sehingga anak telah lahir pun tetapi suami masih tiada disisi. Itulah yang dialami oleh personaliti TV yang juga pengacara Borak Kopitiam TV3 iaitu Dayah Bakar atau nama sebenarnya Nur Hidayah Abu Bakar apabila terpaksa berpisah dengan suaminya, Kapten Hanif Hamidi yang ditugaskan berkhidmat di Australia.

 

Menerusi perkongsian di laman sosial Instagram milik Dayahlova, Dayah bersama anak lelakinya, Achbar Muhammad Fahri telah berlepas ke Australia untuk menetap disana bersama suaminya.

 

Jadi ini merupakan kali pertama buat suaminya menatap wajah cahaya mata mereka selepas mereka langsung tidak berjumpa sejak Dayah mula h4mil sehingga anaknya itu sudah berusia empat bulan.

 

Terdahulu, Dayah dan Kapten Hanif telah melansungkan perkahwinan pada 2018 dan dikurniakan anak pertama mereka beberapa bulan lepas.

 

Gembira sangat melihat mereka bertemu kembali setelah sekian lama berjauhan. Hanya yang berjauhan dengan pasangan saja faham bagaimana perasaannya dan bertapa terubatnya kerinduan yang membuak-buak bila dapat bertemu kembali dengan orang tersayang.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : cari

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*