“Penginapan Kasih Umat”- Ebit Lew Taja Hotel 4 Bintang

Pendakwah bebas dan ikon negara yang disayangi ramai, Ebit Lew masih belum berhenti dalam usahanya membantu rakyat yang berada dalam kesusahan.

Terbaharu, Ebit menyediakan penginapan secara percuma di sebuah hotel 4 bintang buat w4ris pes4kit dari luar bandar yang datang ke Kuala Lulur untuk mendapatkan rawatan di Institut Jantung Negara (IJN) dan Hospital Kuala Lumpur (HKL).

Menurut Ebit, penginapan yang terletak di Hotel Premiera KL itu akan diberikan kepada sesiapa yang memerlukan tanpa mengira bangsa dan agama.

“Pohon doakan ya penginapan kasih umat secara percuma pada waris pesak1t yang datang ke Kuala Lumpur untuk dapatkan rawatan IJN dan HKL.

“Kepada yang benar-benar memerlukan tanpa mengira bangsa dan agama. Penginapan di Hotel Premiera KL. Jika sesiapa benar memerlukan boleh hubungi 01170772380. Insya-Allah kos penginapan saya akan tanggung.

“Terima kasih Premiera Hotel yang sangat baik dan memudahkan urusan dan impian saya. Cantik dan sangat selesa. 4 bintang. Semoga menjadi asbab kebaikan,” katanya.

Ebit berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Perkongsian Ebit Lew itu telah mendapat perhatian daripada warganet dimana rata-rata mereka memuji usaha murni Ebit itu yang tidak berhenti membantu serta memudahkan sesiapa yang berada dalam kesusahan.

 

 

Sumber: Gempak, Ig @ebitlew

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*