“Sebab Tu Tuhan Dah Tarik Balik Apa Yang You Ada” – Dikatakan Makin Angkvh, Ini Respons Aisyah

Penyanyi Aishah meluahkan rasa ber4ng apabila terdapat pihak yang mend4kwa dirinya sebagai seorang individu yang mempunyai masalah sifat keperibadian angkvh.

Perkara itu dikongsikan Aishah menerusi satu hantaran di Instagram dengan memuat naik paparan mesej peribadi (DM) yang diterimanya daripada netizen.

“Satu masalah Aishah ni ialah terlampau arr0gant (angkvh)..sebab tu Tuhan dah tarik balik apa yang anda ada. Semoga jadi pengajaran.. ps: Memang anda nyanyi tak sedap hari itu. Terima sahajalah hakikat,” tulis individu berkenaan.

Mesej tersebut diterimanya selepas menggantikan penyanyi Datuk Seri Siti Nurhaliza ketika membawakan lagu Aku Bidadari Syurgamu dalam sebuah program nyanyian baru-baru ini.

Begitupun, Aishah kemudian menyifatkan tudvhan tersebut sebagai tidak berasas.

“Wow, hebatnya awak jatuh hukvm pada saya. Awak betul-betul kenal saya ke?

“Memang rancang untuk ‘attack’ (ser4ng) ye atau kena bayar?? Jangan selindung-selindung dik, mari jumpa saya. Itupun kalau awak beranilah. Apa barang setakat DM saja nak kutvk saya,” katanya.

Jelas Aishah, dia bukanlah seorang yang angkvh, sebaliknya hanya seorang individu yang mempunyai pendirian tersendiri.

“Ramai yang salah anggap ‘having principles’ ( ada prinsip)  sebagai ‘arr0gance’ (angkvh). Mari jumpa saya depan-depan saya boleh jelaskan kepada anda perbezaannya.

“Jangan jadi pengecvt, baling batu sembunyi tangan. Tunjuk gambar muka anda yang sebenar supaya pengikut saya boleh kenal awak,” katanya.

Sementara itu di ruangan komen, rata-rata pengikutnya menasihati pelantun lagu Janji Manismu itu untuk tidak mengendahkan kritikan sedemikian.

 

 

Sumber: Gempak, Ig aishahjmm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*