OOTD Cik B Cecah Ratusan Ribu Ringgit Cur1 Perhatian Netizen

Selebriti media sosial, Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen Muhammad Amin sudah tidak asing lagi dalam kalangan netizen Malaysia.

Kian mengorak langkah sebagai pelakon, anak kepada usahawan terkenal Datuk Seri Vida itu telah berjaya mengumpul peminat yang tersendiri.

Setakat ini, remaja berusia 15 tahun itu telah berjaya mengumpul 636,000 pengikut di laman Instagram yang rata-rata gemar melihat perkongsian gambar yang dimuat naik.

Semalam, Cik B telah mencvri perhatian warganet apabila posting Oufit Of The Day (OOTD) dirinya dengan pakaian yang cukup hipster telah menarik perhatian ramai pihak.

Mana tidaknya, harga setiap pakaian dan juga aksesori yang digayakan itu dipercayai melebihi ratusan ribu ringgit!

Sekali pakai ratusan ribu dekat badan!

Perkara tersebut dikongsikan sendiri oleh Cik B di Twitter miliknya dengan memperincikan setiap satu barangan yang dipakai semasa OOTD berkenaan.

Harga Proton x50 dia pakai kat tangan je

Susulan daripada itu, ramai yang telah meninggalkan komen dengan berasa terkejut apabila mengetahui harga kesemua pakaian dan aksesori digayakan oleh remaja tersebut.

Ada yang sempat berseloroh mahu bekerja di rumah Cik B dan ada juga yang mengatakan bahawa harga keseluruhan OOTD pelakon drama Lelaki Lingkungan Cinta itu bersamaan dengan gaji tahunan mereka.

 

 

Sumber: Instagram , Twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*