“Sebagai Seorang Mak, Hati Mana Tak Remvk…”- Lisa Surihani

Pelakon Lisa Surihani akui memahami perasaan ibu yang hatinya remvk bila amanah yang diberikan untuk menjaga anaknya dih4ncurkan.

Mengulas mengenai drama Pelindung Seorang Puteri, Lisa terkesan melihat mata sayu pelakon Wan Norazlin yang memegang watak sebagai ibunya.

“Sebagai seorang mak, hati mana tidak remvk, berkecai bila dapat tahu amanah yang diberi kepada seseorang untuk dijaga, dibimbing dan disayangi , diperlaku sebegini.

“Saya terkesan dengan mata Mak (Wan Norazlin) yang taj4m memandang besan dia. Her message is loud and clear through her eyes,” katanya.

Lisa berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut, Lisa memuat naik sedutan babak dalam drama arahan Yusry Abdul Halim yang menghiasi slot Megadrama serta ditayangkan secara eksklusif di saluran Astro Ria HD (104) dan Astro Ria (124).


Drama bersiri Pelindung Seorang Puteri merupakan sebuah lagi naskah adaptasi novel yang mengangkat genre romantik thriller terbitan pihak Astro Ria dengan kerjasama syarikat produksi Suhan Movies & Trading Sdn Bhd.

Drama 16 episod itu turut menampilkan pelakon seperti Farid Kamil, Sharnaaz Ahmad, PU Riz , Zain Ruffedge, Jasmine Suraya dan ramai lagi.

Drama Pelindung Seorang Puteri mengisahkan Rose lakonan Lisa Surihani yang membawa diri jauh daripada keluarga setelah dif1tn4h kerana sering diekori oleh pengendap misteri walaupun dia sendiri sebenarnya tidak pasti akan identiti pengendap misteri tersebut.

Adakah Firdaus (lakonan Zain Hamid), bekas kekasihnya yang masih menggila1nya, Saiful (lakonan Farid Kamil), rakan sepermainan yang menyukainya sejak kecil atau Hazril (lakonan Sharnaaz Ahmad), kawan baik abang kandung Rose yang dalam diam meminatinya dari jauh.

Siapakah yang akan menjadi pelindung Rose daripada terus dig4nggu oleh pengendap misteri tersebut?

Saksikan Pelindung Seorang Puteri pada setiap hari Isnin hingga Khamis, jam 10.00 malam menerusi slot Megadrama secara eksklusif di saluran Astro Ria HD (104) dan Astro Ria (124).

Untuk pilihan yang lebih fleksibel, drama bersiri ini turut boleh distrim menerusi aplikasi Astro GO dan on demand.


Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : GEMPAK via SoyaLemon

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*