“Walaupun Aku Tahu Esok Lusa Jiwa Dan Hati Aku Akan P4rah. Tapi Takda Pilihan.”- Shakilla Khoriri

Pelakon Shakilla Khoriri dan Fizi Ali yang juga merupakan penyampai radio telah mendirikan rumah tangga pada 18 Februari 2018 dan dikurniakan mereka seorang cahaya mata.


Terbaru, Shakilla menyatakan dia belum bersedia meninggalkan bidang lakonan untuk menjadi suri rumah tangga sepenuh masa.

Menurut Shakilla, dia sayang dengan karier seni yang dibina sejak tahun 2009.

“Ini masa yang paling aku tak suka. Tak ada lagi lari balik rumah sebab rindu nak jumpa Ameena.


“Semalam dapat luang masa sehari suntuk dengan Ameena. Alhamdulillah. Hari ni aku rasa cukup lah kot untuk lepas rindu 16 hari aku shooting kat Melaka tu.

“Walaupun aku tahu esok lusa jiwa dan hati aku akan p4rah. Tapi takda pilihan.

“Kerja yang aku buat sekarang ni juga separuh dari kehidupan yang aku belum sedia nak tinggalkan dan tak pernah ada niat untuk meninggalkan sebab jiwa dan hati aku masih sayang,” tulisnya di Instagram (IG).


Dalam pada itu, isteri kepada penyampai radio Fizi Ali berharap agar anak perempuannya, Ameena Sofia faham dengan peng0rbanan yang dilakukannya.

“Cinta yang satu ni cukup hebat. Sekuat-kuat aku menahan rasa rindu tapi kali ni dengan budak ni aku awal-awal dah rasa gagal. Sak1tnya Tuhan je tau.

“Maafkan saya @ameenasofia_ , saya sayang awak dengan sepenuh hati. Lebih dari segalanya.

“Nanti dah besar harap awak scroll gambar-gambar ni dan tolong baca. Buat kapsyen ni pun jantung aku dah sebak macam ada pe1uru tembus.


“Aku rasa jas4d aku dah merangkak nak cari kekuatan untuk tinggal buah hati aku.

“Walaupun aku tahu Ameena akan dijaga sebaik mungkin oleh Daddy dan ibu bapa aku tapi maaf cakap, aku tetap rasa aku yang terbaik. Maaf. Bagi peluang lah aku kan mak dia,” tulisnya lagi.

Sebelum ini, Shakilla meluahkan rasa sedih selepas terpaksa meninggalkan anak perempuannya, Ameena Sofia disebabkan memenuhi tuntutan kerja di Melaka.

 

Sumber: Gempak, Ig @shakillakhoriri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*