Faye Kusairi Dedah Sudah 2 Bulan Tak Jumpa Anak, Ini Sebabnya

Pelakon Faye Kusairi meluahkan rasa sed1h apabila terpaksa berjauhan dan tidak dapat berjumpa dengan anaknya, Muhammad Alif masuk dua bulan yang kini berada di Miri, Sarawak.

Lebih seb4k, kata Faye, dia tidak dapat bersama-sama meraikan sambutan ulang tahun kelahiran anaknya itu pada hari ini.

Hari ini, merupakan ulang tahun perkahwinan ke-3 dan ulang tahun kelahiran anak kami yang ke-2. sed1hnya Alif tidak bersama-sama kami hari ini. Dia berada di Miri bersama ibu bapa saya.

“Sudah masuk dua bulan sejak kali terakhir kami berjumpanya di sana. Walaupun saya tahu dia dijaga dengan baik oleh atuknya di Miri, tetapi setiap hari saya berasa sed1h kerana tidak dapat bersamanya. Orang di Miri pun ramai sayang Alif.

“Alhamdulillah, syukur pada Ilahi. Anak mommy sihat tubuh badan, kuat, bijak dan sangat berbakat. Mommy dan ayah sangat menyayangi kamu baby. Hanya Allah tahu betapa rindunya mommy kat Alif,” luahnya menerusi satu entri yang dimuat naik di Instagram.

Menurut Faye dia sebenarnya sudah mempunyai perancangan untuk meraikan sambutan ulang tahun anaknya bertemakan sukan kegemaran anaknya.

“Sebenarnya saya dah rancang sambutan birthday bertemakan bola sepak untuk Alif tahun ini kerana Alif menunjukkan minat dan berbakat dalam bola sepak, tapi hajat tak kesampaian disebabkan oleh Perintah Kawalan Pergerakan. Sesungguhnya, rancangan Allah lagi hebat, jadi mommy akur,” ceritanya.

Faye mendirikan rumah tangga dengan pengarah, Azmi Hatta pada 9 April 2017 sebelum dikurniakan anak sulung, Muhammad Alif setahun kemudian pada tarikh yang sama.

 

 

Sumber : Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*