Isteri selamat me1ahirkan anak sulung, Ameerais Forteen kongsi nama anak sulung

Penyanyi yang juga ahli kumpulan Forteen, Ameerais Azhar atau nama penuhnya Mohamad Arif Ameerais Azhar telah mendirikan rumah tangga dengan Nurnaja’a Shamsul Kamar pada 1 Mac 2019.

Terbaharu, Ameerais telah bekongsi berita gembita persama pengikut di laman instagramnya. Dia mendedahkan bahawa isterinya telah selamat me1ahirkan bayi sulung mereka pada 14 Mac lalu.

 

Ameeraih turut mendedahkan nama sulungnya iaitu Noah Eusoff.

“Assalamualaikum, Alhamdulillah, MasyaAllah, TabarakAllah, pada tanggal 14 Mac 2020, isteriku @naja_sk selamat melahirkan putera sulung kami, Noah Eusoff.
Selain itu, Noah meminta doakan anaknya semoga membesar dengan sihat, menjadi anak soleh, bijak dan sentiasa dalam lindungan Allah SWT.

 

“Semoga kalian mendoakan anak kami membesar sihat, menjadi anak yang soleh, bijak pandai dan sentiasa dibawah lindungan-Nya. Amin,” tulisnya.

Wajahnya anak sulungnya turut didedahkan melalui penkongsian dua keping foto yang hanya menutup bahagian mata. Malah Ameerais turut berkongsi akaun instagram anaknya yang diberikan nama @ameerais.naja.jr

 

Entri yang dimuat turun itu mendapat pelbagai respond darapada pengikut instgramnya. Rata-rata pengikutnya mengucapkan tahniah kepada Ameerais kerana sudah bergelar seorang bapa.

 

 

Sumber: Ig Ameerais Azhar

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*