Disayangi ramai peminat, rupa-rupanya ini rahsia Siti Nordiana

Siti Nordiana atau nama sebenarnya Siti Nordiana binti Alias telah mendominasikan empat kategori dalam AME2020 iaitu Lagu MeleTOP, Penyanyi MeleTOP, Artis Versatil MeleTOP dan satu pencalonan bersama Khai Bahar bagi kategori Grup/Duo MeleTOP.


Siti Nordiana atau Nana begitu disayangi peminatnya. Kuasa peminat turut menjadi faktor perkembangan karier seseorang selebriti. Mempunyai ramai peminat, Nana memilih untuk menjaga hubungan baik dengan para peminatnya. Nana meletakkan mereka sebagai keutamaan dalam kerjaya seninya.


“Sebenarnya saya sendiri tak sangka peminat betul-betul sayang kita, daripada awal jadi penyanyi dah ada peminat setia dan apabila buat comeback peminat semakin bertambah.

“Kalau orang tanya apa rahsia jaga hubungan itu… saya cuma jadi diri sendiri dan jaga hati mereka.

“Peminat ni mereka tak minta apa pun, cuma nak kita hargai mereka sahaja dan beri sokongan serta selalu berhubung,” katanya kepada mStar.


Ditanya mengenai harapannya untuk mengekalkan trofi utama Top Top MeleTOP pada AME2020, Nana berkata dia tidak mahu terlalu berharap. Nana meletakkan sepenuh kepercayaan kepada peminat dalam menentukan keputusan yang bakal diketahui April depan.

“Saya tak letak harapan, ikut sahaja undi peminat dan serahkan pada mereka.

“Kita ikhtiar bantu mudahkan kerja mereka dengan letak link mengundi di Instagram dan selebihnya berbalik kepada rezeki.


“Tapi dalam hal ini nampaknya peminat yang lebih teruja… kadang-kadang kita tak suruh pun mereka undi, tapi mereka yang nak kempen sendiri,” ujarnya.

Terdahulu, Siti Nordiana telah membawa pulang trofi utama Top Top MeleTOP Wanita manakala bagi kategori lelaki pula menjadi milik penyanyi Khai Bahar.

 

Sumber: Mstar, Instagram Siti Nordiana

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*