“Tidak ada rezeki untuk 3rd semester…” Wani Kayrie reda tidak capai Anugerah Dekan, Allah ganti dengan rezeki lain

Wani Kayrie yang baru sahaja berkongsi keputusan peperiksaan di semester ketiga dalam Asasi Undang-Undang reda dengan dengan keputusan yang diperolehinya. Hanya 0.03 sahaja lagi untuk dia mencapai Anugerah Dekan semester ini.


Walaubagaimanapun, Wanie tetap bersyukur kerana dia berjaya melalui dua moment penting dalam hidupnya. Dalam kesibukkannya untuk menghadapi peperiksaan akhir, dia terpaksa membahagikan masanya juga untuk Dansa Dan Sing. Keputusan Dansa Dan Sing tidak menghampakannya.


“January & February was truly a tough months for me to focus on these two big things which was my 3rd semester final examination + 8 weeks commitment of Dansa & Sing I post this as a motivation for my followers who are still studying and for my own motivation as well. .

Alhamdulillah. With my family supports, friends and @msumalaysia lecturers, I made it although it’s only 0.03 to be listed into Dean’s list for last semester. Tidak ada rezeki untuk 3rd semester namun Allah ganti dengan rezeki tempat ke – 4 dalam #DansaDanSing2020 bersama @delitz.official Rezeki tidak pernah salah alamat. Yang penting adalah usaha kita yang berterusan dan niat yang benar. Insyaallah, dipermudahkan, ” tulis Wanie Kayrie di laman instagramnnya.

Rata-rata netizen begitu teruja dengan kepandaian Wani dan meninggalkan pelbagai reaksi di ruangan komen.

Sumber: Instagram Wani Kayrie

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*