Lihat Uqasha Senrose Dilamar Kamal Adli, Ini Respon Syafiq Kyle Siap Ulas Hubungan Dengan Mimi Lana

Aktor Syafiq Kyle mengaku ikut bahagia dan gembira melihat rakan seindustri, Kamal Adli dan Uqasha Senrose mengukuhkan ikatan percintaan mereka dengan menuju gerbang perkahwinan.

Syafiq, 28, mengatakan tidak menyangka akan menyaksikan ‘adegan’ Kamal Adli membuat kejutan melamar kekasihnya, Uqasha sewaktu menjadi penyampai anugerah dalam Anugerah MeleTOP 2020 secara langsung yang disiarkan malam tadi.


Walaupun enggan dikaitkan dengan Uqasha setelah pernah didak wa rapat bersama pelakon wanita itu, namun Syafiq tetap profesional dan menjawab pertanyaan media dengan baik.

“Saya ikut gembira. Saya doakan kebahagiaan mereka,” kata Syafiq yang ditemui media usai AME2020 lewat malam tadi.

Ungkap Syafiq lagi, dia juga meminta agar semua pihak mendoakan kebahagiaannya.

“Doakan juga saya bahagia dan saya doakan semua orang menemui kebahagiaan yang dicari,” tambahnya lagi.

Malah saat ditanya bagaimana hubungannya dengan pelakon Mimi Lana yang sempat dikhabarkan putus, Syafiq memilih jawapan selamat. Dia tidak mahu memberi kenyataan berlebihan kerana bimbang keinginan atau hubungan tidak kesampaian.

“Apa yang boleh saya katakan, kami banyak projek bersama. Dan kini dalam proses perbaiki hubungan.


“Doakan saya, secara umum, dapat bahagia dan satu hari nanti bernikah,” katanya tersusun.

Terdahulu, dalam AME 2020, Syafiq membawa pulang dua anugerah iaitu Pelakon Filem MeleTOP menerusi lakonan mantapnya dalam Pusaka dan Fesyen MeleTOP.

Mengulas mengenai kemenangannya, Syafiq mengucapkan terima kasih kepada semua pihak termasuk peminat yang selalu mempercayai bakat dan memberi dia lebih motivasi untuk bekerja.

 

 

Sumber: Gempak, Instagram: @syafiqkylez

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*