Bakal Bersalin Tak Lama Lagi, Mawar Rashid Mengidam Sesuatu Yang Pel1k

Kuala Lumpur: Pelakon, Mawar Rashid yang bakal bers4lin bulan depan berkongsi rasa mengidam untuk makan mi goreng hitam di dalam gerabak kereta api yang sedang bergerak.

Mawar ketika dihubungi berkata, suaminya, Raf Yaakob kini masih berusaha untuk menunaikan hasratnya itu.


“Ketika hamil anak sulung, Rafael dahulu, saya mengidam untuk minum air kelapa di tepi pantai. Kali ini, saya tak tahu kenapa, tapi rasa teringin sangat nak makan mi goreng hitam. Tapi, saya nak makan dalam gerabak kereta api yang bergerak.

“Raf pe ning kepala sebab mana nak cari mi goreng hitam untuk makan dalam kereta api dalam situasi negara yang kini menjalani Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) ini. Tapi, dia masih usahakan juga,” katanya kepada Harian Metro.

Tidak hanya itu, Mawar berkata dia juga mengidam untuk mengubah suai rumahnya.


“Satu lagi yang saya idam adalah untuk ubah suai rumah. Biasalah, kalau mengandung, macam-macam permintaan an3h yang muncul dalam fikiran,” katanya.

Mawar dijangka melah1rkan anak kedua hasil perkahwinan dengan Raf menjelang pertengahan bulan depan. Sebelum ini, mereka dikurniakan cahaya mata sulung Raden Muhammad Rafael yang kini berusia setahun sembilan bulan.

 

 

Sumber : HM, ig @mawarashid

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*