Yusuf & Alisa Jumpa Angkasawan Negara Cuit Hati Netizen

Siapa sahaja yang tidak teruja dapat berjumpa dengan angkasawan negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor Sheikh Mustapha dan itu jugalah yang berlaku terhadap si cilik popular, Yusuf Iskandar apabila dia berpeluang bertemu dengannya.

Pertemuan Yusuf Iskandar dan angkasawan negara itu turut dikongsikan pelakon, Hairul Azreen menerusi laman sosial Instagram peribadinya dimana dia memuat naik satu rakaman video perbualan anaknya itu bersama Dr Sheikh Muszaphar.

“Happy Yusuf Iskandar dapat jumpa angkasawan pertama negara Dato Sheikh Muszaphar.” Tulisnya di posting sehingga meraih perhatian ramai dengan perkongsiannya ini.


Menerusi posting bagaimanapun, sekeping foto dikongsikan Hairul Azreen kepada umum turut mendapat pelbagai reaksi apabila memaparkan dia bersama dua orang anaknya, Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah bergambar dengan Dr Sheikh Muszaphar.

Namun apa yang menarik perhatian peminat si cilik popular itu juga apabila Alisa menerima reaksi ramai kerana dilihat seperti Kak Long kawasan dalam foto tersebut.

 

Sumber: HCL via Media Viral, Ig @hairulazreen

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*