Did4kwa Baby Bump Semakin Kelihatan, Siti Nurhaliza Sedang Hamil Adik Aafiyah?

Desas-desus penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza sedang hamil anak kedua bukan sebuah berita baharu.

Sejak beliau mengambil keputusan berehat, spekvlasi isteri Datuk Khalid Muhd Jiwa ini sedang hamil anak keduanya memang sudah diperkatakan banyak pihak.


Malah sebelum ini, dakw4an penyanyi Aku Bidadari Syurgamu itu hamil sempat heboh selepas foto dirinya bersama seorang doktor selebriti dimuat naik dalam akaun media sosial.

Terbaharu, bekas isteri Datuk Seri Khalid, Datin Tengku Zawyah Tengku Izham telah memuat naik foto keluarga ketika menyambut ulang tahun kelahiran menantu, Alyssa Hisham.

Majlis yang diadakan di sebuah restoran itu membuat netizen kembali memperkatakan tentang penampilan terbaharu penyanyi kesayangan ramai ini.

Banyak yang mend4kwa, Tok Ti kelihatan lebih berseri dan sedikit berisi dengan bentuk badan yang seakan mempunyai baby bump. 

Penampilannya berbaju biru dan tersenyum mengusap perut saat dirinya dirakamkan dalam sebuah video pendek juga mencvri perhatian adakah Tok Ti sedang berbadan dua.

Bagaimanapun, sehingga kini belum ada pengesahan atau komen mengenai berita kehamilan itu.

Terdahulu, Tok Ti dan Datuk K dikurniakan anak perempuan Siti Aafiyah pada tahun 2018 melalui perseny4waan in-vitro (IVF).

Selepas Siti Aafiyah kini berusia dua tahun, Tok Ti sekitar bulan Februari lalu ada mengaku kepada Gempak akan kembali menjalani rawatan IVF dalam usahanya memperoleh zuriat kedua.

 

Sumber: Gempak

Instagram: Teezac, ctdk

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*