Isteri-Isteri Hantar ‘Spiderman’ Untuk Ashraf Muslim Cvri Perhatian Netizen

Pelakon Ashraf mendirikan rumah tangga bersama Noor Dayana Lokman, di Makkah pada 30 Ogos 2011, sebelum menikahi Wan Sakinah Ahmad Saburi, selaku isteri keduanya di selatan Thailand pada 7 Julai 2013.

Hasil perkongsian hidup dengan dua wanita itu, pelakon berkenaan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Sarah Ashraf, Anas Ashraf dan Adam Ashraf.

Dilabel sebagai ‘ikon poligami’ oleh netizen, Ashraf Muslim bertuah apabila kedua-dua isterinya, Noor Dayana Lokman dan Wan Sakinah Ahmad Saburi bersepakat membuat kejutan untuk ulang tahun hari kelahirannya.

Lebih mengujakan apabila hadiah dihantar oleh adiwira ‘ Spiderman’ ketika sedang berada di kawasan pantai bersama-anaknya.

Berkongsi momen manis tersebut di laman sosial Instagram (IG)nya, Ashraf berkata dia tidak menyangka kedua-dua isterinya merancang kejutan tersebut.

Ashraf turut menitipkan ucapan terima kasih buat Dayana dan Wan Sakinah kerana sentiasa bersamanya saat susah dan senang.

Pelakon Ada Apa Dengan D0sa itu turut mendoakan bidadari-bidadarinya itu diberikan syurga oleh Allah SWT.

“Terima kasih isteri-isteriku kerana sentiasa bersamaku dalam waktu susah dan senang. InsyaAllah syurgalah tempatmu wahai bidadari-bidadariku…Love both of you mama and ibu.

“Menjadi sungguh surprisenya…Ma1u kejap tengan-tengah pantai tu. Anyway thank you soo much!,” luahnya pada ruangan kapsyen.

Difahamkan, ketika menerima kejutan tersebut Asraf dan keluarga sedang bercuti di sebuah pantai peranginan dalam negara.


Sementara itu di ruangan komen, pengikut IG Ashraf turut meninggalkan ucapan selamat hari lahir kepadanya disamping mendoakan pelakon tersebut bahagia disamping kedua-dua isteri tercinta.

 

Sumber: Gempak, Ig @ashrafmuslim

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*