“Lawanya Intan Bila…” – Intan Najuwa Imbau Foto Di Tanah Suci

Siapa sahaja yang tidak mengenali pelakon bertubuh genit comel bernama Intan Najuwa ini. Bukan sekadar ‘menjual’ paras rupa sahaja, lakonan Intan Najuwa sering sahaja mencvri perhatian ramai. Beri sahaja watak apa pun, pasti boleh dibawakan olehnya dengan baik sekali.

Antara drama yang pernah dibintangi oleh Intan Najuwa adalah Ironi Kasih, h4ntu Punya Bos, Casablanca dan banyak lagi. Memulakan karier lakonannya sekitar tahun 2015, Intan Najuwa juga pernah berlakon disamping beberapa pelakon hebat seperti Remy Ishak, Idris Khan dan lain-lain.

Baru-baru ini Intan Najuwa imbau foto di Tanah Suci dan berkongsikannya menerusi laman Instagram milik pelakon ini sendiri. Berikut adalah beberapa foto yang dikongsikan olehnya:

Berikut adalah perkongsian penuh Intan Najuwa di akaun Instagram miliknya dengan kapsyen berbunyi ‘saya rindu…’:

Perkongsian Intan Najuwa imbau foto di Tanah Suci ini telah meraih lebih 72 ribu likes. Alahai comel betul pelakon wanita ini bila berhijab. ‘Cair’ hati bila melihatnya. Ini turut diakui oleh warganet yang men1ngg4lkan kata-kata pujian mereka di ruangan komen perkongsian Intan Najuwa tersebut. Ini antaranya:

Sumber: HCL, Ig @intannajuwa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*