“Di Awal Perkahwinan Kita, Hanya Sebentuk Cincin Berharga RM50 Saja…” – Aeril Zafrel

Pelakon dan usahawan kacak, Aeril Zafrel atau nama sebenarnya Suhairil Sunari berkahwin dengan pelakon dan usahawan jelita, Wawa Zainal atau nama sebenarnya Nur Hawa Zainal Abidin pada tahun 2013, dan pasangan ini dikurniakan dengan tiga orang cahaya mata.


Aeril dan Wawa sering menjadi tumpuan peminat di media-media sosial.

Mereka bukan sahaja hebat berlakon di kaca TV, tetapi juga berwawasan hebat tentang masa depan dengan pelbagai perniagaan yang dijalankan. Paling penting, mereka juga tidak somb0ng dengan peminat sama ada di luar, mahupun di ruang media sosial.


Keistimewaan tersebutlah yang menjadikan mereka sering disenangi oleh ramai pihak, tidak kiralah pelanggan perniagaan mereka, mahupun peminat-peminat setia mereka.

Terbaru, Aeril turut berkongsi satu IGTV di Instagram miliknya tentang sedikit daripada perjalanan hidup bersama isteri tercinta.

“Bila throwback balik jatuh jugak air mata jantan aku. ini lah kisah perjalanan hidup saya dan isteri saya, bermula tahun 2012, sehingga kini. Terlalu banyak kenangan pahit dan manis.

“Terima kasih isteri sebab tetap bersama saya walaupun pada awal perkahwinan kita, hanya sebentuk cincin berharga 50 ringgit saja yang dapat saya berikan,” tulis Aeril mengingati kembali di awal perkahwinan mereka berdua.

Aeril turut mendoakan agar hubungan mereka berkekalan hingga ke akhir hayat.

 

 

Sumber: Gempak, Ig @aeril_zafrel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*