Adik-Beradik Zulin Aziz Punya Bakat Menyanyi, Cur1 Perhatian Netizen

Nama Zulin Aziz sejak akhir-akhir ini menjadi semakin dikenali ramai selepas video-video suntingan lakonan ‘bersama’ pelakon Bollywood mendapat perhatian ramai. Biarpun sudah agak lama dia berkongsikan video sebegitu sebelum ini, namun ia menjadi semakin hangat apabila salah seorang dari pelakon Bollywood itu mula menulis mengenainya di laman sosial.

Luarbiasa betul penangan insan seni bernama Zulin Aziz ini! Buat yang tidak tahu, selain dari berbakat berlakon dan mengacara, Zulin Aziz juga boleh menyanyi. Malah dia turut pernah hadir dengan lagu berjudul ‘Dan Ketika Itu’.

Walaubagaimanapun baru-baru ini Zulin Aziz berkongsikan pula satu video yang memaparkan dua adik-beradiknya yang menyanyikan lagu ‘January’. Dalam rakaman itu kelihatan seorang lelaki dan seorang perempuan yang bergilir menyanyi. Suara mereka memang padu!

Berikut video adik-beradiknya punya bakat menyanyi yang dikongsikan oleh Zulin Aziz menerusi laman Instagram miliknya:

Terbaiklah adik-beradik Zulin Aziz ini! Suara merdu dan menenangkan. Tak sangka bakat nyanyian mereka sama seperti kakaknya, Zulin Aziz. Video tersebut telah meraih lebih 91 ribu tontonan dan hampir 13 ribu likes.

Perkongsian Zulin itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada pengikut instagramnya. Rata-rata mereka memuji suara mereka tiga beradik itu.

 

Sumber: Sumber : Instagram Zulin Aziz via HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*