“Tak Sangka Selembut Mereka Boleh…”- Peminat Terkejut Lihat Aksi Zahirah Dan Maya

Zahirah McWilson dan Maya Karim merupakan antara pelakon yang membintangi Filem Bulan & Pria Terhebat yang kini sedang ditayangkan di pawagam suluruh Malaysia .

Apa yang menarik, aksi Zahirah dan Maya telah mencur1 perhatian penonton dalam filem tersebut.

Menurut seorang pengguna twitter yang menonton filem tersebut, watak yang dibawa Zahirah dan Maya itu lain daripada yang lain.

“Zahirah dan Maya Karin bawa watak lain daripada lain. Saya tak sangka selembut Zahirah dan Maya boleh dapat dengan watak ni yang jarang mereka ambil.

“I feel so good. 10 thumbs up from me!” tulisnya.

Pengguna twitter tersebut telah memberi review yang tinggi untuk filem tersebut.

Selain Zahirah dan Maya, filem arahan Ghaz Abu Bakar itu turut dibarisi bintang hebat lain seperti Zizan Razak, Khir Rahman, Alif Hadi, Bell Ngasri, Didie Alias, Aprena Menrose, Sein Qudsi, Rashid Ishak dan ramai lagi.

Filem bergenre aksi komedi yang sudah mula ditayangkan pada 12 Mac 2020.

Bulan & Pria Terhebat yang diterbitkan bersama oleh Astro Shaw, Nizra Entertainment dan Skop Production itu secara ringkas mengisahkan Bulan (Zahirah Macwilson) merupakan pelatih di dalam pasukan tent3ra khas Indonesia menyelvdup masuk ke dalam sind1ket pemerdag4ngan manusia bagi mencari adiknya, Melati yang telah diperdaya dan dibawa ke Malaysia untuk dijadikan gadis liburan.

Bulan bertemu Haris (Zizan Razak), seorang pemandu e-hailing yang prihatin dan sudi membantu Bulan mendapatkan kembali adiknya dari genggaman bapa ayam, Agus dan ketuanya, Ricky. Ricky mengarahkan Tony, seorang pembunvh upahan untuk menghapuskan Bulan dan Haris.

 

 

 

Sumber: Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*